ALL ENGLAND SENIORS 2019

Een kleine 500 spelers reizen deze week af naar Hatfield, UK, voor deelname aan het prestigieuze internationale toernooi ‘All England Seniors’. Onder hen 13 Nederlanders die zich in het altijd zeer sterke veld zullen proberen staande te houden…

Waar in voorgaande edities oranje zich mocht verheugen op beschermde plaatsen, is dat dit jaar alleen voor Jeannette van der Werff en haar Deense partner Jan Petersen weggelegd. De regerend Europees kampioenen staan 1e geplaatst in het XD55 in een veld van 23 koppels.

Voor het eerst dit jaar zullen veel onderdelen middels afvalsysteem gespeeld gaan worden, terwijl dat eerder altijd in poules was. Met zoveel deelnemers is dat echter niet meer rond te breien, maar dat neemt wel de charme van een ‘overseas’ tripje een beetje weg. Hopelijk gaat het toernooi niet aan het eigen succes ten onder…

Kijk hiervoor alle info over de AES 2019

Kijk hier voor de wedstrijden van de Nederlandse deelnemers


Reactiemogelijkheid is gesloten