KENT MASTERS EN DENMARK SENIOR

Het is een beetje ongelukkig dat beide toernooien in hetzelfde weekend vallen; Kent mist hierdoor de grote Scandinavische delegatie waarop de organisatie altijd kon rekenen. Toch weten nog zo’n kleine 300 spelers de weg naar Gillingham te vinden waaronder 11 Nederlanders.

In O45 komen uit Marco Gouw (BCRS), Robert Otto (BCH), Rowan Schara (BCH), Trees Paap-Keyner (Culemborg) en Ineke Lotgering (Delft). Uit deze groep is alleen Rowan geplaatst (2e MS), maar mogelijk zullen er nog wat verrassingen plaats vinden… In O50 vinden we Raymond Singerling (Drop Shot), spelend met Marco in het MD45 en het XD50 met de Engelse Olga Bryant. Met slechts 1 poule van 6 koppels wordt dat voor hem een drukke zondag 😉

In O55 zijn vertegenwoordigt de Drop Shotters Bas von Barnau Sijthoff, Marcel Bijen, Frits Neuteboom plus Maureen Kleijwegt-Oskam (Amersfoort). Marcel en Maureen staan 1e geplaatst in het XD en Frits en Bas staan 2e geplaatst in het MD.  In de O60 komt uit Rick Paap (Culemborg), spelend met Marcel in het MD55 en het XD60 met de Engelse Linda Scrace.

Op vrijdag komen de eerste Nederlanders in actie. Deze dag komen de enkelspelen aan bod en zullen alleen Marco (MS45), Rowan (MS45) en Rick (MS60) de baan op gaan. Op zaterdag volgen de dubbelspelen en op zondag de gemengddubbels.

 

Kent_logo

Het toernooi is hier te volgen.

 

‘Badminton is for everyone and that is a principle, which is indeed adhered to at DANISA DENMARK OPEN 2018 presented by VICTOR where both youths, seniors, professionals and handicapped get to become part of the event as well as take part in it – both on the court and next to the court.’

 

Op weg naar de Danisa Denmark Open in Odense (Denemarken) zijn Linda de Kievit, Dennis Schoenmakers, en Remco Lammers (allen Conquesto). Ondanks de ludieke  opzet van dit totaal-evenement (naast het Senior toernooi vinden ook de Denmark Junior, Denmark Para-badminton, en Denmark Special Olympics plaats) heeft de organisatie toch verschillende leeftijdsgroepen en niveaus moeten samenvoegen. Dennis en Remco komen hierdoor uit in het MD35 (1 poule van 5) en Linda in het WS35 (1 poule van 4). In het WD50 is Linda gekoppeld aan de Deense Minna Møller en samen met Remco komt zij uit in het XD45. Dennis speelt het MS40 in poule 1, waar hij onder andere de als 1e geplaatste Duitser Thorsten Hukriede zal ontmoeten…

Op vrijdag en zaterdag worden de enkelspelen en de gemengddubbels gespeeld. Op zondag volgen de mannen- en vrouwendubbels.

DenmarkOpen_logo

Kijk hier voor deelnemers en programma

 

Heel veel plezier en succes allemaal!

 

 

 

Reactiemogelijkheid is gesloten