VAN DE KOLK HYPOTHEKEN SHIRTSPONSOR BADMINTON MASTERS

 

 

 

 

 

Tijdens het weekend van 19 en 20 mei gehouden Master Finals & Phytalis/Van de Kolk Grand Prix Toernooi 2018 in Den Haag, werd door de heren Jaap en Alex van de Kolk het Nederlands teamshirt uitgereikt aan Jeannette van der Werff en Sandra Kroon. De shirts zijn door van de Kolk gesponsord ten behoeve van de aanstaande Forza Nations Cup welke plaats zal vinden van 1 t/m 3 juni in Hésingue, Frankrijk.

De Nations Cup, ooit in 2005 begonnen als vriendschappelijk landentoernooi voor 40+ t/m 60+, opgezet door o.a. Rob Ridder, de Engelsman Graham Holt en de Deen Jesper Helledie, vindt voor de 9e keer plaats en is geëvolueerd van een vriendschappelijk duel tussen 4 landen tot een serieus en prestigieus evenement met 9 landen. Engeland en Denemarken hebben om en om ‘De Cup’ in huis, maar tijdens de laatste editie in Hamburg 2016 was Nederland dicht bij het zilver.

Dat de Nederlandse veteranen zeer succesvol zijn tijdens de grote internationale toernooien is ook de firma Van de Kolk Hypotheken niet ontgaan en Jaap vd Kolk liet hier en daar al eens vallen wel iets voor de veteranen te willen doen, mede omdat zij alles zelf bekostigen. In overleg en samenwerking met Jeannette vd Werff (kledingcommissie BVNL) en Badminton Nederland werd gekozen voor het nationaal Forza shirt, waarvan er een flink aantal zijn aangeschaft en bedrukt. Het eindresultaat wordt hier in ontvangst genomen en getoond door Jeannette en Sandra (teammanager), geflankeerd door Jaap en Alex van de Kolk…

 
shirtsvdkolkshirtsJS

 

 

 

 

 

 

De ploeg die donderdag 31 mei a.s. naar Frankrijk vertrekt, vergezeld door fysio Martin ter Plegt, zal met de gesponsorde shirts door Van de Kolk Hypotheken een mooi visitekaartje zijn voor BNL en het veteranenbadminton in Nederland!

 

+40 David Noya
Agaat Poorts
  Quint Hofmann Pascalle van Nielen
+45 Robbert Kraag Petra Landmeter
  Robert Otto Ineke Lotgering
  Remco Lammers  
+50 Marcel Rietberg Linda de Kievit
  Bas von Barnau Sijthoff
  Raymond Singerling  
+55 Marcel Bijen Maureen Kleijwegt-Oskam
    Annette Rozemeijer
    Jeannette van der Werff
    Grace Kakiay
+60 Rob Ridder Marjan Ridder
  Ad Verhoof Dominique Nicolas
  Bram Schuijt  
  Rick Paap

Fysio: Martin Ter Plegt

Teammanager: Sandra Kroon / co: Jeannette van der Werff

 

Van-der-Kolk-logo-

www.nationcup2018.fr/

Voor Facebook klik je hier

Reactiemogelijkheid is gesloten