vervolg WSC 2017 van voorpagina, dag 3

Voor de winst van Grace en Berit op het Indiase koppel moesten wel alle zeilen bijgezet… De 1e game ging met 11-21 naar de tegenstandsters en in de 2e game ging het lange tijd gelijk op totdat deze met 21-19 werd binnengehaald. In de 3e game moesten Grace en Berit toch wel steeds een achterstand weg werken maar wonnen uiteindelijk met 21-18. Erg spannend allemaal als je wel de LiveScore, maar geen beeld hebt 😉

 

Ka-Th

 

Dat was ook het geval in het WS O50 van Grace tegen de Russische Elena Golubeva. Opnieuw geen tv-baan en opnieuw bloedstollend. Met 15-21 en 21-15 kwam ook de singel aan op een 3e game. Wie voor deze game naar de wedstrijdstatistieken op tournamentsoftware kijkt ziet de rode en zwarte lijn om elkaar heen kronkelen. Tot de 11 punten ging het gelijk op waarna Golubeva een lichte voorsprong nam. Grace trok bij tot 15-15 en vervolgens was het tot de 24-24 om en om en punt voor punt… Helaas ging met 24-26 de winst naar de Russische.

Morgen, donderdag, dan eindelijk het gemengddubbel. Gespeeld gaat worden tegen Nils Carlsson (SE) met partner Liudmila Postnova (RU). Grace staat met haar zweedse partner Maguns Nytell 1e geplaatst in het XD O50. De partij zal rond 14.45 uur NL-tijd gespeeld gaan worden. Grace en Magnus, succes!!

 

Een Livestream van baan 1 t/m 4 is beschikbaar via deze link:   https://gaming.youtube.com/channel/UCBEkFqwHADl8VdNmDAw76Gw/live

Of zoek ‘BWF MANORAMA BADMINTON WORLD SENIOR COMPANIONSHIP 2017’ op YouTube

Het toernooi is met LiveScore te volgen via: http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=DD6D7F17-F0D3-4907-BB07-B0F3AE135BEE

Wetenswaardigheden en laatste nieuws zijn ook hier te vinden

Reactiemogelijkheid is gesloten