vervolg WSC 2017 van voorpagina

Vandaag, maandag 11 september, zijn in Cochin te India de World Senior Championships van start gegaan. Ruim 650 deelnemers uit zo’n 38 landen zullen de komende dagen gaan strijden voor een finaleplaats op zondag 17 september a.s. Nederland wordt slechts vertegenwoordigd door Grace Kakiay van BV Slotermeer. Scheidsrechter Freek Cox neemt langs de baan de honneurs waar…

 

Opmerkelijk deze editie van de WSC is het flink aantal poules die in de verschillende leeftijdscategorieën en onderdelen gespeeld worden bij een deelnemersveld van 15 inschrijvingen of minder. Veel deelnemers kunnen flink aan de bak dus. De meeste inschrijvingen vinden we in het MS O50, 44 maar liefst. De minste inschrijvingen zijn er voor het WD O70, maar toch nog 6 koppels hier.

India is met ruim 100 deelnemers gootleverancier van het event en Nederland met slechts 1 deelneemster de kleinste. Er zullen deze editie nieuwe wereldkampioenen opstaan omdat lang niet iedereen naar India is afgereisd om hun titel te verdedigen. En wie weet is er een titel voor Grace met haar Zweedse partner Magnus Nytell, want zij staan 1e geplaatst in het XD O50!!

Grace start morgen 12 september om 11.30 uur lokale tijd (NL tijd 08.00 uur) in het WD O50 poule B met haar Noorse partner Berit Thyness. Haar singel en gemengddubbel staan nog niet op de rol dus komen waarschijnlijk woensdag aan bod.

Grace, heel veel succes!!

 

logowsc2017

 

Een Livestream van baan 1 t/m 4 is beschikbaar via deze link: https://gaming.youtube.com/channel/UCBEkFqwHADl8VdNmDAw76Gw/live

Of zoek ‘BWF MANORAMA BADMINTON WORLD SENIOR COMPANIONSHIP 2017’ op YouTube

Het toernooi is met LiveScore te volgen via: http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=DD6D7F17-F0D3-4907-BB07-B0F3AE135BEE

Wetenswaardigheden en laatste nieuws zijn ook hier te vinden

 

Reactiemogelijkheid is gesloten