MARJAN RIDDER GENOMINEERD VOOR ‘BEST EUROPEAN SENIOR PLAYER OF THE YEAR’

Marjan Ridder, speelster van BC Duinwijck en één van Neerlands veteranentoppers, is door Badminton Europe genomineerd voor de titiel ‘Best European Senior Player of the Year’. Zij dankt de nominatie aan het 2 x goud op het laatst gespeelde WK in Zweden, waar zij zowel wereldkampioene werd in het vrouwendubbel 60+ (met de Schotse Christine Black) als in het gemengddubbel 60+ (met Rob Ridder). Had ze gesingeld, dan zou ze waarschijnlijk ook in dat onderdeel voor goud zijn gegaan. Naast Marjan zijn genomineerd Royston V. Lord (Engeland), Heidi Bender (Duitsland), en Gitte Sommer (Denemarken). De concurrentie is dus groot, maar als heel Nederland stemt dan krijgt Marjan natuurlijk die titel die haar zeer zeker toekomt!!  Een geweldige eer voor Marjan, en stiekem ook een beetje voor het Masters badminton in Nederland…

P1040599

Stemmen doe je voor 11 maart hier. Let wel, je stem is pas geldig na invullen van naam en emailadres.

Reactiemogelijkheid is gesloten